Reviews/ervaringen

34 berichten, 4 pagina's 
08-03-2023
Geplaatst door: Els Bongers

Hartenkussen

Ik ben een buikslaper maar dat gaat niet meer sinds de borstkanker. Met dit kussen tegen mijn buik kan ik makkelijker op mn zij slapen en dat ligt dan fijn. Kadootje voor mezelf was het maar de service en de liefdevolle verpakking was een verrassing! Blij mee!

16-06-2022
Geplaatst door: Irma

Waardevolle ondersteuning na de operatie

Vanuit het ziekenhuis kreeg ik gelijk bij de diagnose borstkanker dit kussen mee.
Gelijk na de operatie ben ik het gaan gebruiken en het is echt ondersteunend. De wond in de oksel wordt ontzien en ook tijdens het rusten en slapen zorgt het dat je makkelijker ligt.ik ben er erg blij mee.

13-06-2022
Geplaatst door: Marjolijn

Boezemkussen

Wij hebben het boezemkussen met een aantal vrienden cadeau gedaan aan een lieve vriendin nadat ze de diagnose borstkanker te horen had gekregen. Het kussen is heel rap verstuurd en onze vriendin heeft hem direct in gebruik genomen. Perfect voor de ondersteuning van haar arm en het ontzien van het litteken en heel fijn als hart over de riem van ons allemaal.

30-05-2022
Geplaatst door: Ellen

Hartenkussen

Ik heb het hartenkussen kado gedaan aan mijn schoonouders. Door een ongelukkige val heeft mijn schoonvader zijn heup gebroken. Sinds die tijd gebruikt hij het kussen als steun tussen de benen als hij op bed ligt. Dit helpt hem geweldig.

13-04-2022
Geplaatst door: Carla Basjes

Zonder woorden

Dit hartenkussen geeft woorden voor iets waar moeilijk woorden voor te vinden zijn. Ik gaf dit hartenkussen aan mijn zus, die ernstig ziek is. Er waren geen woorden meer nodig. Ze was heel blij met dit bijzondere en mooie kado. Het verlicht, biedt troost, zachtheid en liefde. Wat fijn dat dit iets is wat je kan geven als er geen woorden zijn.

31-03-2022
Geplaatst door: Maartje

Kussen

Vanmiddag kussen gekregen van het ziekenhuis, ikbener blij mee hij isfijn om op te leunen en hij maakt me vrolijk doorde leuke stof

22-02-2022
Geplaatst door: Lilian Paolin

Boezemkussens UMC Maastricht

Wat een verrassing heden morgen, de kussentjes zijn er!!

Zo mooi en leuk allemaal

Heeeel hartelijk dank namens onze patiënten en de mamma care verpleegkundigen

en uiteraard mezelf .

We zullen ze met zorg uitdelen aan patiënten die ze echt nodig hebben.


Nogmaals hartelijk dank

Lilian
UMC Maastricht

25-01-2022
Geplaatst door: Marian

Alle patiënten die geopereerd worden ivm borstkanker krijgen in ons ziekenhuis van de mammacareverpleegkundige een boezemkussen/hartenkussen mee.
We hebben deze aan kunnen schaffen met geld van de roparun.
Het is een soort steuntje in de rug, een troostkussen en ook de ervaringen die we terug krijgen van patiënten zijn heel positief. Het kussen geeft veel comfort bij vinden van prettige houding en ondersteuning vd arm na operatie

17-01-2022
Geplaatst door: Truus Smit

Boezemkussens Dijklander ziekenhuis

Hierbij een review voor de boezemkussens.In november 2021 mochten wij met subsidie van Roparun 120 boezemkussens bestellen en ontvangen.

De eerste kussens zijn inmiddels uitgereikt. De patiënten, die ze hebben ontvangen waren blij verrast, maar melden ons ook terug dat dit kussen enorm bijdraagt aan hun genezingsproces.

Dat vonden wij erg fijn om te horen en willen wij je hierbij laten weten.

Mocht er in het najaar weer een mogelijkheid zijn, tot subsidie, dan zouden wij hier graag weer voor in aanmerking willen komen.


11-01-2022
Geplaatst door: Kim

Alle patiënten die een operatie krijgen ivm borstkanker krijgen van de mammapoli in 'ons' ziekenhuis een boezemkussen uitgereikt. Deze worden zéér goed ontvangen; een 'hart' onder de riem maar ook zeer prettig in gebruik. Het contact verloopt snel en prettig.